בריכת המלון באילת
לובי המלון תמונה 2 - רימונים אילת
חדר האוכל במלון רימונים אילת
לובי המלון - רימונים אילת
מלון רימונים אילת - לובי
לובי המלון של רימונים אילת
מלון רימונים אילת - תמונת המלון בלילה
חדר האוכל במלון  אילת
חדר האוכל של רימונים אילת
חדר כוכב הים - מלון באילת
סוויטת דלקס - רימונים אילת
רימונים אילת - תמונת החדר
סוויטה נשיאותית - רימונים אילת
סוויטה נשיאותית - תמונת הסלון  ברימונים אילת
סוויטה נשיאותית - חדר האמבטיה - רימונים אילת
חדר כושר במלון אילת
ספא - רימונים אילת
פינת ישיבה  - רימונים אילת

מלון רימונים אילת

על רקע הרי אדום ובלב אזור הבילויים של העיר הדרומית בארץ, מלון רימונים אילת נושק לשפת הים וחושף את הלב השקט של אילת. עיצובו הנקי שואב השראה מהים הסמוך, עם מוטיבים ימיים הנגלים בפרטים הגדולים והקטנים כאחד. מלון נופש קלאסי, במיטב המסורת של רשת רימונים, עם מטבח פיוז'ן מפתה, פינוקי ספא, ואקשן אילתי מסביב – רימונים אילת בולט בתור מלון באילת עם גישה ייחודית.
 

חדרים

במלון 278 חדרים לזוגות ולמשפחות, סוויטות מפוארות וסוויטה רומנטית במיוחד לזוגות – חדר הפרחים. בכל החדרים טלוויזיות בכבלים עם מסכיLCD , כספת אישית, ערכת קפה/תה, מייבש שיער, טלפון ומיני בר. למרבית חדרי המלון מרפסות שמש המשקיפות אל נופו היפהפה של הים האדום.


מתקני המלון 

במלון לובי בר חלבי, מזנון בריכה עם ארוחות קלות, ומסעדת המלון 'פנורמה' הידועה בהיצע המאכלים הבינלאומי שלה. למתפנקים מחכה ספא , מועדון בריאות, בריכות שחיה מרעננות וכן חוף הים הפרטי של המלון. חזית המלון פונה לטיילת של אילת, עם שדרת חנויות לכל טעם. חוויית השהות במלון היא חוויית 'נופש באילת' קלאסית.

 

נגישות וצרכים מיוחדים

במלון 4 חדרים המותאמים לנכים, עם נוף לבריכת המלון ולים, המתאימים לאירוח זוגות בלבד. החדרים מאובזרים במקלחון וידיות אחיזה בחדר השירותים. רוחב הדלת מותאם למעבר כיסא גלגלים. כל שטחי המלון נגישים לנכים, וישנן מספר חניות נכים ייעודיות עם רמפת גישה לכניסת המלון. יש גישת נכים לבריכת המלון, אך לא לחוף הים.

אורחים מספרים

חופשה משפחתית

מאת:אושרה פ.ציון :4
לפרטים
5 אחוז הנחה
חיפוש חדרים
במלון רימונים אילת
מבצעי הרגע האחרון
מבצע שישי-ראשון
מחיר מיוחד לשוהים סופ"ש 2 לילות שישי עד ראשון
מבצעים נוספים
מבצע מיוחד
מחיר מיוחד לשוהים לילה אחד - באמצ"ש
חבילות אירוח מפנקות
קסם המדבר סופ"ש 2 לילות
חבילה זוגית הכוללת: עיסוי שוודי קלאסי 45 דק' פעם אחת לכל אחד מבני הזוג , קפה ועוגה פעם אחת במהלך השהייה וכניסה חופשית לספא ולג'קוזי מינ' 2 לילות
infoicon

מידע חשוב

קבלת חדרים: החל משעה 15:00
כניסה לחדר בשבת ומוצאי חג החל כשעה לאחר צאת השבת/חג.
פינוי החדר: עד 11:00 (בשבת וחג עד 14:00)
עזיבה מאוחרת בתיאום מראש ובתשלום נוסף.

כשרות: הכשר רגיל רבנות ראשית אילת

כתובת:
החוף הצפוני, אילת 88102, ת.ד 259
טל: 08-6369369
פקס: 08-6334389
מייל: info@rimonim.com

דירוג אורחים מפורט: